понеделник, 28 март 2016 г.

Кашкавалчета с чипс



      Искам да споделя с вас нещо,което преди малко опитах.
 😃 Някои могат да си го направят за мезе,някои за да си нахранят коремчето,някои за глезотийка,в случая с мен беше последното. 😃 😊 
Имах чипс останал от 2 дена и следователно изветрял,пуснах го в блендер,стана като прах.Нарязах кашкавал на ленти с дебелина колкото един пръст,овалях в чипсовото брашно,прибрах в камера за 30 минути и опържих в много загоряла мазнина.
Получи се много хрупкаво и хубаво.До него може да си направите сос от майонеза и счукан на дребно чесън,аз предпочетох пържени картофки.  😊 Нека ако има опитващи да споделят снимки и коментари, за да се обогатяваме със знания взаимно.Лека и спокойна вечер от мен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар